Att gå och vänta på en magnetröntgen. Tänk att det skulle kännas så jobbigt! 
Jag var så glad att bli släppt från akuten med läkarens diagnos: 
klassisk migrän, men det där lilla "för säkerhets skull" har en förmåga att ligga och gnaga. Jag ska ju "bara" göra magnetröntgen för att utesluta att det skulle vara något annat.
Jag är numera expert på symtom på hjärntumör, vilka olika grader det finns, symptom på migrän och klassisk migrän med aura, samt även symptom på hypokondri! 
Ja...Jag håller nog på att  bli knäpp. Jag försöker verkligen att sluta tänka på det och inte sitta och söka på nätet. Jag vet ju att det är det sämsta man kan göra. Jag blir så trött på mig själv! 
Risken är minimal att dom hittar något avvikande på magnetröntgen... 
Men efter huvudvärk, öronbrus/tinnitus och plötsliga smakbortfall så blir man ju lite orolig. Ska jag sätta en egen diagnos så skulle det bli hypokondrisk med egenframkallade symtom pga stress och oro! Haha! fan vad skönt det ska bli när den här karusellen tar slut. Friskförklarad med ev fastställd migrän - ja tack!   Och allt detta för att jag sökte för lite problem med ögat som jag haft förut! ^^ 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är livet för kort för att gå och oroa sig. Nu ska jag leva som jag lär och sluta noja!!
Over and out! Nu ska jag lämna mobilen hemma och ta en lååååång promenad med Alice! 

Kommentera

Publiceras ej