Jäpp precis som rubriken lyder så har jag jobbat helg. På lördagen hade vi simtävlingar i simhallen så då fanns jag mest där att vara behjälplig om det skulle vara något. Kom lite tidigare och larmade av och öppnade, fixade med entrén, bytte lite soppåsar och spolade duscharna vid behov. Drack alldeles för mycket kaffe och lyxade till det med en hamburgare till lunch. Det var kul att se alla duktiga simklubbar och hur simhallen förvandlades över en natt. 

På söndagen var tävlingen ett minne blott och allt återgick till det normala. Badbevakning och städ hela dagen. På eftermiddagen kom dimmsyn och med den även huvudvärken som ett brev på posten och till kvällen blev det värk bakom ögat och migrän. För ovanlighetens skull så tog jag 2 alvedon och sov en timme och lyckades hejda attacken. Kände mig lite snurrig i bollen men slapp iaf huvudvärk och lyckades umgås med sambon framför revenge ( bästa serien just nu). 

Idag har jag varit ledig och det var verkligen välbehövligt! Vi har haft min syster och lilla systersonen här på besök och det var så mysigt och tiden gick alldeles för fort!

Förra helgen hade vi ju svägerskan och svärfar här. Kul med besök tycker vi!

Idag fick jag kallelsen till Magnetröntgen... det är först om 14 dagar eller så, så det är bara att förtränga så länge och hålla sig sysselsatt med annat. Inte för att jag tror att de hittar något.. eller ja.. en hjärncell eller 2 vore ju bra förstås ^^ haha! 
Förlåt om jag skojar, men man måste ju försöka vara positiv. Inget blir bättre av att grubbla och oroa sig! 
Sen har jag redan bestämt att det inte finns något att oroa sig för och då är det bara så! Punkt slut ! 

Natti natti - puss kickzass!

Kommentera

Publiceras ej