Igår kväll var det bra tryck på vattengympan. Jag uppmuntrade till mer svepande rörelser och att man skulle hålla igång hela tiden, vilket jag själv även gjorde på land! Kände mig helt slut efter bara några övningar, säkert lite sliten efter jobb helgen, men sen kom man in i andra andan och då kom orken tillbaka och det var bara att ösa på!
Under kvällen messade Andreas och berättade att Alice hade fått feber. Det gav lite klarhet i varför hon varit så gnällig under dagen
Idag sov vi till straxt efter 10 faktiskt! Minns inte när jag fick sova så länge senast!
Efter att Alice fått i sig lite blåbärssoppa och kex så fick hon lite energi och nu springer hon runt och busar, men jag ser på henne att hon inte riktigt mår helt bra. Hon är lite gnällig och rödrosig om kinderna, men någon temp får jag inte ta.

Jag funderar på att gå på pass ikväll på Friskis&Svettis men det beror lite på hur Andreas mår när han kommer hem eftersom han kände sig lite dålig.
Kl 15.00 idag väntar vi ett besök från en gammal kollega men annars har vi inga speciella planer. Bara mysa och kurera Alice.
 
 
I morse öppnade jag ett paket som kom på posten igår. Det var en jätte gullig hello kitty morgonrock till Alice från hennes moster!
Den passade perfekt och hon sprang runt här och kände sig fin i den!

Nu är det dags att fixa lite lunch.

Kommentera

Publiceras ej