Ny vecka, nya möjligheter!
Ett nytt blad att fylla med erfarenheter och händelser!
Den här veckan avslutas dessutom med en ledig helg och förhoppningsvis hinner det bli kallare och komma massa snö så att vi kan ta oss ut och köra enduro!
 
I brist på annat så har jag och Alice möblerat om hela vardagsrummet nu på förmiddagen. Känns som att det börjar bli en vana nu haha!
Det blev stort och rymligt och mycket ljusare! .. vi får väl se om vi trivs, men nu blev tv:n så himla liten där borta!! Ser ju knappt vad som händer på skärmen haha. Kanske blir det en ny tv. Men jag är inte så intresserad av att lägga pengar på sånt när man kan lägga pengar på roligare saker, som tex cross/enduroutrustning! ;)

Snart ska jag fixa lunch. Idag blir det hamburgare med bröd! Efter det är det bara att tagga jobb och ikväll ska jag leda vattengympan det sista jag gör. Jag har känningar sen lördagens pass, så det lär bli härligt!

På tisdag är jag ledig och än så länge så vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi behöver lämna in minst en bil av 3 på lagning så att jag slipper sitta låst här hemma. Dessutom skulle vi behöva skaffa en billig pendlarbil. Suzukin ruinerar oss just nu även om bensinpriset är förhållandevis lågt.
Alternativt skaffar vi en dieseldriven skåpbil som vi får in hojen i, och som inte drar för mycket. Den bör vara 3 sitsig så att vi alla får plats.
 
cars cars cars...  nån som är sugen på en volvo v40? Har en som står här med en liten arbetsordrer på..
 
Talkt to you soon!
Kiss and hug / kickan
 

Kommentera

Publiceras ej