Efter en hemsk natt med sjukt lite sömn och många sparkar i ansiktet från en sprattelmaja som drömmer mycket nu så hade jag sett fram emot att ta igen mig lite nu på förmiddagen när hon brukar sova en stund. Men så blev det icke.. fröken sov bara nån halvtimme och istället ägnar jag mig ått att kopiera upp den svenska gasgas handboken i en extra upplaga och hinka kaffe. Nån Enduro bjuder denna lördagen heller inte på då min arbetsnarkoman till kille jobbar den här lördagen också.. förstå mig rätt.. jag älskar honom för att han är ambitiös men jag vill ju ut å köra!!! haha abstinens! . nästa helg sticker han ju till paris så då blir det ingen körning alls! Men vi tänkte bege oss till crossbanan i morgon iaf.
Det innebär en del skruvande ikväll eftersom vi ska lösa problemet med reklusen och fixa så att bak bromsen tar lite bättre.

Igår var vi på forsell motor i Sollentuna och köpte mig ett nackskydd eftersom mina föräldrar ville sponsra mig med detta i 25årspresent. Jag fyller inte förrän 3e okt men min mamma ville vara säker på att jag har ett redan på söndag när jag kör.
Jag hade tänkt köpa ett Atlasskydd efter lite läsning på nätet men väl där passade det inte alls. Blev tipsad om leatt istället och efter en del provande visade det sig att jag helt enkelt fick ta junior storlek och sparade på så sätt några hundringar ;)




Kommentera

Publiceras ej