Då har vi nått mitten av veckan, och väntan tills nästa körning hade inte verkat så lång, men nu blir det ingen körning i helgen efersom gubben sticker till Paris!!
Jag passar på att ha ett minikalas i förskott till min födelsedag nästa vecka och min far och bror kommer hit och firar att jag blir 25, vad nu det skulle vara att fira ^^
 
 
 
Helgen som var så blev det lite servicearbete på hojen på fredagskvällen, på lördagen jobbade andreas och på söndagen stack vi till vikbanan i Upplands Väsby.
När vi kom dit så var det bara att kasta sig ut och köra. Adde hann ett varv knappt innan han tappade växelspaken :/  MEN, han hittade den och monterade den och var ute på banan igen nästa heat! =)
sen var det äntligen min tur!
 
Jag körde på i moppefart och stod still nästan i kurvorna innan jag vågade svänga men mot slutet av heatet var det många som åkte av och det hade torkat upp lite,  sista varvet var jag nästan ensam, och då... då släppte det..  När jag kunde ta för mig av banan och ta ut svängarna ordentligt utan att se upp för andra så gick det så mycket bättre.
Nästa heat delade vi på för att det var det sista.. tiden går för fort när man har roligt :/   Men även då kändes det riktigt bra. Jag jobbade hojen istället för att sitta som en stel pinne och det kändes så jävla härligt!
Det var så underbart att avsluta med en bra känsla i kroppen och att jag vågade gasa lite mer. Fan vad jag skulle vilja ha crossbanan för mig själv några gånger!! ^^  
Nu längtar jag som fan tills vi ger oss ut i endurospåret!!!!
 
Jag måste tillägga att vi har världens snällaste lilla dotter som är på strålande humör när mamma och pappa kör!
 
Vi träffade en annan mamma när Adde körde som var väldigt trevlig och Alice fick träffa hennes barn som var med, Dom var 3 och 5 år. Alltid kul att träffa nya människor! Hoppas vi ses igen =)