Hej på er!
Det var ett tag sen jag skrev, och det är lika länge sen vi kunde köra hoj! Den gick nämligen sönder under kvällskörningen jag skrev att vi skulle på. Vi har letat och letat efter vad felet kunde vara
 
.
Andreas har slitit nere i garaget och jag och Alice har hälsat å emellanåt. Jag har sökt på nätet och frågat runt efter lösningar och efter Förgasarrengöring, ny kick, kolvbyte, och diverse kontroller så tror vi att felet kan vara membranet.. men nu har Andreas börjat jobba igen så de 2 veckorna han tog ledigt för att vi skulle kunna köra, blev det istället ingen körning alls. Men han ville ju även vara mycket med Alice, och det fick han ju ;) så helt bortkastat var det absolut inte! Men nu är tiden knapp, att hinna med vardagssysslorna och hinna ner i garaget.
Dessutom har dom mer och göra på jobbet så han kommer även jobba på helgen, så då försvinner äv körtid :(
 


Vi har följt Gotland Grand National på tv:n el svt:play och vi planerar absolut att delta själva. Eftersom vi delar hoj så funkar det nog inte så bra om motion dam sammanfaller med Andreas klass, men aja, det blir ett senare problem. Först ska vi väl prova på nått km.
Och innan dess ska vi väl få igång hojen och träna,träna,träna. Se om vi kan hoppa på nån nybörjarträning !

Andreas tjötar om att höja hojen igen eftersom den är lite tjejmodifierad. Vi är ju lika långa typ, så det borde väl inte vara några problem. Sen vill han byta till originalkopplingen men det är jag inte så positivt inställd till. Vi får väl se... nu vet ni hur det ligger till.

Har postat mitt gopro klipp på 45 min på YT se: Plaskkickan  och även lite flummiga halloweensminkningar..
tjing!
 
Enduro, GasGas, GasGas200cc,