Hej! 
Skulle ju kännas surt att inte blogga alls idag när jag varit så noga med att uppdatera;) får se till att posta innan 24:00 bara! 
Idag började morgonen med en pussattack från Alice, och det var nog det bästa sättet  man kan vakna på! Jag gillar pussar myyyyycket bättre än en tå i näsan eller en hand i ansiktet haha!
Sen hann vi med att småtjöta lite och bli sams igen innan vi fick besök från Motala ! Det var nämligen  Addes syrra som kom och lyckades hitta hela vägen hit från T- centralen med tunnelbana och gångvägen från mörbyC. Imponerande!  Alice fick jättefina presenter! En dockvagn och ett pussel /klocka - väldigt pedagogisk. Sen drog vi till Täby c och käkade först lunch och sen youghurtglass. Däremellan glodde vi i skyltfönster  och lilla Alice drog en ryggbajs lite som för att påminna oss hur det kunde vara igen när detta var på daglig basis. Sjäkvklart hade man stängt av vattnet till kranarna i babylaunchen och där stog jag med skit överallt och hade inga våtservetter heller. Shit happens som man säger! Täby c kan dra något gammalt över  sig!  Som tur var kom Emme som en räddande ängel och det löste sig. Ombyte hade jag iaf packat👍

Kommentera

Publiceras ej