Hej och hallå!
Det blev ingen öppna förskolan idag eftersom vi har sovit så illa inatt. Alice vaknade igen runt 21.00 och kunde inte somna om fören vid 22:30 och sen sov vi oroligt alla 3. Alice låg i mitten av dubbelsängen och snurrade och sparkades hela natten. Sen vaknade hon i morse vid 05:00 men somnade om, som tur var! Sen när vi tog oss upp var det lite sent att dra iväg eftersom det bara håller på till 12.00. Men det blir nog lugnast såhär så förbereder vi oss för förskolestarten på måndag istället. Det kommer att bli en 3dagars inskolning där jag kommer att få vara med hela tiden och sen dag 4 kommer hon att testa att vara där själv. Dom kommer att ringa mig om det skulle vara något så att jag kan hämta henne.
Just nu sitter jag och tänkte beställa en 1års outfit och present till Alice men jag inser att jag inte kommer hinna att få hem det eftersom vi ska fira 1årsdagen lite i förskott hos min syster och träffa min lille systerson som kom förra söndagen! Det är så spännande! <3 Så när Alice vaknar tänkte jag att vi knatar bort till centrum och ser vad vi hittar.
Så är det ju även fars dag på söndag. Tänk, förra året på fars dag så hade jag massa värkar och trodde att det var dags för nedkomst! Men tji fick jag, för det var bara förvärkar, och en vecka senare kom hon!

1 kommentarer

Jessica

05 Nov 2014 12:40

Vilken jättesöt bild på henne! :)

Kommentera

Publiceras ej