Alice tar ett nap och jag tänkte passa på att lägga i lite slingor i mitt hår!
Idag håller vi oss inne under dagen. Det är alldeles för varmt ute om man inte åker till stranden eller går i köpcentrum och det har jag ingen lust med alls när jag är ensam. Adde slutar tidigt idag så jag tänkte lura med mig honom och titta efter en morsdag gåva till min mor. Tänk att på söndag är det min alldeles första mors dag! :)


Igår var jag i Mörby C och köpte 3 nya plagg till Alice. Det blev en skjortklänning, en blå klänning och en byxdress.. så sött ^^ bild kommer såklart.
Alice somnade på vägen hem så då passade jag på att gå runt golfbanan.
Tog en liten vilopaus innan den värsta backen

När jag satt där var det nån som sköt jävligt snett från golfbanan. Första bollen tog i ett träd lite ovanför oss och nästa boll slog ner i vattnet rakt framför och inte var det nån jävel som skrek inte! nötter!

så som ni förstår blev det ingen långvarig paus. Ville inte sitta kvar i skottlinjen och dessutom ville jag hem med Alice för det började bli riktigt varmt i vagnen trots att vi hade lite vind.
Jag knöt min vita skjorta över vagnen för att den inte skulle dra åt sig så mycket sol och det hjälpte väl lite kanske.
så.. som sagt. Vi tar oss ut lite senare idag när det börjar bli lite svalare. Är lute sugen på att ta t-banan in till sergelstorg och vanka runt lite. Det är ju bra mysigt där inne på sommaren, faaaast.. mycket folk!! ^^

Kommentera

Publiceras ej