Jäpp precis som rubriken lyder så har jag jobbat helg. På lördagen hade vi simtävlingar i simhallen så då fanns jag mest där att vara behjälplig om det skulle vara något. Kom lite tidigare och larmade av och öppnade, fixade med entrén, bytte lite soppåsar och spolade duscharna vid behov. Drack alldeles för mycket kaffe och lyxade till det med en hamburgare till lunch. Det var kul att se alla duktiga simklubbar och hur simhallen förvandlades över en natt. 

På söndagen var tävlingen ett minne blott och allt återgick till det normala. Badbevakning och städ hela dagen. På eftermiddagen kom dimmsyn och med den även huvudvärken som ett brev på posten och till kvällen blev det värk bakom ögat och migrän. För ovanlighetens skull så tog jag 2 alvedon och sov en timme och lyckades hejda attacken. Kände mig lite snurrig i bollen men slapp iaf huvudvärk och lyckades umgås med sambon framför revenge ( bästa serien just nu). 

Idag har jag varit ledig och det var verkligen välbehövligt! Vi har haft min syster och lilla systersonen här på besök och det var så mysigt och tiden gick alldeles för fort!

Förra helgen hade vi ju svägerskan och svärfar här. Kul med besök tycker vi!

Idag fick jag kallelsen till Magnetröntgen... det är först om 14 dagar eller så, så det är bara att förtränga så länge och hålla sig sysselsatt med annat. Inte för att jag tror att de hittar något.. eller ja.. en hjärncell eller 2 vore ju bra förstås ^^ haha! 
Förlåt om jag skojar, men man måste ju försöka vara positiv. Inget blir bättre av att grubbla och oroa sig! 
Sen har jag redan bestämt att det inte finns något att oroa sig för och då är det bara så! Punkt slut ! 

Natti natti - puss kickzass!
Att gå och vänta på en magnetröntgen. Tänk att det skulle kännas så jobbigt! 
Jag var så glad att bli släppt från akuten med läkarens diagnos: 
klassisk migrän, men det där lilla "för säkerhets skull" har en förmåga att ligga och gnaga. Jag ska ju "bara" göra magnetröntgen för att utesluta att det skulle vara något annat.
Jag är numera expert på symtom på hjärntumör, vilka olika grader det finns, symptom på migrän och klassisk migrän med aura, samt även symptom på hypokondri! 
Ja...Jag håller nog på att  bli knäpp. Jag försöker verkligen att sluta tänka på det och inte sitta och söka på nätet. Jag vet ju att det är det sämsta man kan göra. Jag blir så trött på mig själv! 
Risken är minimal att dom hittar något avvikande på magnetröntgen... 
Men efter huvudvärk, öronbrus/tinnitus och plötsliga smakbortfall så blir man ju lite orolig. Ska jag sätta en egen diagnos så skulle det bli hypokondrisk med egenframkallade symtom pga stress och oro! Haha! fan vad skönt det ska bli när den här karusellen tar slut. Friskförklarad med ev fastställd migrän - ja tack!   Och allt detta för att jag sökte för lite problem med ögat som jag haft förut! ^^ 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är livet för kort för att gå och oroa sig. Nu ska jag leva som jag lär och sluta noja!!
Over and out! Nu ska jag lämna mobilen hemma och ta en lååååång promenad med Alice! 
Vilken cirkus det blev i helgen. Jag hade jobbhelg och körde på som vanligt med vattengympa på lördagmorgonen. Kände att det var något på gång och tänkte att jag blivit smittad av sambon som dragit på sig något. När jag kom hem hade jag ont bakom ögat och I huvudet så jag misstänkte att det var migrän på gång. Jag har aldrig fått diagnosen migrän men några gånger varje år så får jag sån jäkla huvudvärk att jag blir liggande och skulle jag trotsa huvudvärken, som tex när man hade hund som behövde rastas, så slutade det med att man fick krama toaletten. Så jag åt middag och gick och la mig kl 19.00. Gick upp en stund vid 21.00, tog en alvedon å bubbla lite med gubben i soffan å sen la jag mig igen. På Söndagen drog jag till jobbet men mådde konstigt. Kände mig lite snurrig, ont bakom ögat och lite huvudvärk så jag åkte hem kl 13.00 för att vila. Väl hemma kändes det skapligt så länge jag låg ner. På måndagen fick jag dubbelseende vid blick åt höger hela dagen, något som jag haft återkommande länge men aldrig kollat upp.
På kvällen bestämmer jag mig för att rådgöra med vårdcentralen vad det kan vara och om jag skulle kunna underlätta det på nått vis. Jag hänvisas att ringa till st:erik eftersom dom kan det där med  ögon. Efter att ha förklarat så vill man att jag ska åka till medicinakuten redan samma kväll. Men jag tyckte det lät lite väl extremt. Jag har ju haft såhär flera gånger. Inte behöver jag åka akut å sitta lågprioriterad i ett väntrum i flera timmar? Nä.. jag ringde då ist 1177 för att höra om jag kan vänta tills morgonen nästa dag och besöka vårdcentralen istället, men nej. Jag fick samma uppmaning från 117. Men lite busig som jag är så känner jag mig själv bäst och bestämde mig för att ta vårdcentralen på morgonen. Sagt och gjort så tog jag en dropin-tid och beskrev allting igen. Efter en snabb neurologisk undersökning säger hon att tyvär kommer hon att göra samma sak.. jag blir skickad med taxi till akuten typ 2km?. *suck*

 4-5 timmar senare så kommer en läkare och jag får göra en snabb neurologisk undesökning, peta mig näsan och blunda och sånt och får då diagnos migrän med auora och kommer att få en kallelse till magnetröntgen för att utesluta någonting annat. Dubbelseendet skulle då vara en del av min auora. Jag ska nu vidare utredas för migrän på vårdcentralen vilket kan vara bra.

Man hinner gå genom många tankemönster på den tiden. Från att slå det ifrån mig helt - det är inget fel på mig till - vadå tror dom att jag har en tumör? Är livet som jag känner till det slut nu? 

Man får en liten påminnelse om att livet kan ta en vändning när man minst anar.
Nu var det ju lugnt för min del (ropar hej innan magnetröntgen)  men kom ihåg att fånga dagen! Lev nu! Vänta inte! Livet händer nu! Följ dina drömmar! Älska dina medmänniskor! 
Så kanske vi trots allt känner en frid över att vi har gjort det vi velat och det vi har kunnat när den dagen kommer som vi ska lämna detta jordelivet!