Igår drog vi till Vikbanan och körde med nya dubben. Det var första gången jag körde i snö sen jag hade moppe haha! (10 år sen!)
Det var svinroligt! 
När vi kom fram så började det snöa och blåsa men vi hade bylsat på både Alice och oss själva ordentligt och så fanns ju cafeterian som vi kunde värma oss i mellan heaten...
Först var jag bitter över att det inte blev enduro men när det väl blev min tur så visade det sig vara riktigt kul och jag hade banan nästan för mig själv på slutet! Jag kunde träna på min kurvskräck i lugn och ro och från att i princip  stå still i kurvorna så hittade jag tekniken och började hålla jämn gas och till slut vågade jag ha jämn fart in och gasa ut. Jag hade böjt mig framåt och haft böjda armar och tittat rakt ner i backen vilket gjorde att jag tappade balansen. Nu rätade jag armarna och spände magmusklerna och satt ner tungt på sadeln och höjde blicken och vips så gick det som en dans!
Lagom tills jag började komma igång så tog tiden slut och det var dags att packa sig hemåt. Nu längtar  jag  sjukt mycket efter nästa körtillfälle!
 
GasGas200cc,

Kommentera

Publiceras ej