Här kommer ett sent inlägg om förra helgens körning i Åsätra.
Första gången där och vi körde varsitt varv på blå spåret på endurospåret och avslutade med var sitt heat på crossbanan vilket var första gången ever för mig!
 
Addes syrra och mor var uppe och hälsade på. Hans syster följde med och kollade och hjälpte oss med Alice på Åsätra.
 
 
 
På enduroslingan stötte jag på lite problem i form av en brant backe ner för ett berg. Jag stannade såklart vilket är väldigt dumt för då blir det bara värre! Men jag stod där en stund och laddade lite.. svor några gånger och blev omkörd och en vänlig själ frågade hur det gick.
Senare fick jag veta att det var ordförande i klubben ^^
Till slut hade jag samlat mod och körde ner och det var ju inga problem alls!
Sjukt jobbigt och svettigt efter ett långt uppehåll. Men svinroligt och jag längtar tills nästa gång. Idag blev det ingen Enduro eftersom Adde jobbar :(
 Men det blir ju mer klirr i kassan och fler körningar frammöver eftersom vi satsar på medlemskap och träningskort på Åsätra!
 
Att köra på crossbanan var också kul!
Det var jobbigt att försöka hålla sig ur vägen för de andra och hålla sig på sin kant men det var skönt att köra på slätt underlag och vila armarna lite efter enduron. Dessutom fläktade det gött när man kunde gasa lite. Fast jag får nog öva på det där med att gasa. Fy vilken fegis jag har blivit! Det roligaste skulle ju vara att köra sig van hemma på typ egna marker och sen komma och ge grabbarna en match! Istället fick dom nog nått att garva åt ett tag..  *fnys*
 
I början hade jag föreställt mig att jag bara skulle köra endurospår och inte alls på crossbanan. Men jag har tänkt om lite. Man kan ju öva på andra saker på crossbanann som man inte kan eller hinner på spåret. Där är det ju full action hela tiden och man hinner inte tänka så mycket eftersom man måste bita i alla utmaningar som kommer hela tiden. På crossbanan har man lite mer tid. Det blir nog lite bådeoch framöver men vad jag fattar så har endurohojen lite för mjuk fjädring för att köra cross med, men det märker ju inte jag av än så länge!
 
Det går upp och ner hela tiden. Ena stunden tänker jag att vad fan har jag gett mig in på? Jag som nyss blivit morsa och närmar mig halvvägs till 50 ska väl hålla mig på mattan och lära mig att reda såser och laga god mat, baka kakor och plantera blommor och inreda hela hemmet al la chabby chick?
Nästa stund tänker jag Fuck that! i nead some action! Visst hade det varit en fördel att börjat tidigare men man är aldrig för gammal för att lära sig nått nytt och man kan inte vara bra när man börjar men man måste börja för att bli bra!! Dessutom tror jag att det är bra för Alice med miljöombyten och komma ut! Hon får ju se så mycket nytt och spännande hela tiden!
Jag har alltid varit pojkflicka och dras till saker som är lite mansdominerade. Jag känner liksom att jag bara måste utmana mig själv!
Nu på senare år ( jösses man kan tro att jag är 100år som jag skriver) så har man blivit lite fegare och lite räddare för att ramla och slå sig, men desto mer jag puschar och utmanar mig när jag kör desto mer släpper det! Det må ta sin tid men jag utvecklas iaf i min egen takt =).
 

Kommentera

Publiceras ej