Då har vi nått mitten av veckan, och väntan tills nästa körning hade inte verkat så lång, men nu blir det ingen körning i helgen efersom gubben sticker till Paris!!
Jag passar på att ha ett minikalas i förskott till min födelsedag nästa vecka och min far och bror kommer hit och firar att jag blir 25, vad nu det skulle vara att fira ^^
 
 
 
Helgen som var så blev det lite servicearbete på hojen på fredagskvällen, på lördagen jobbade andreas och på söndagen stack vi till vikbanan i Upplands Väsby.
När vi kom dit så var det bara att kasta sig ut och köra. Adde hann ett varv knappt innan han tappade växelspaken :/  MEN, han hittade den och monterade den och var ute på banan igen nästa heat! =)
sen var det äntligen min tur!
 
Jag körde på i moppefart och stod still nästan i kurvorna innan jag vågade svänga men mot slutet av heatet var det många som åkte av och det hade torkat upp lite,  sista varvet var jag nästan ensam, och då... då släppte det..  När jag kunde ta för mig av banan och ta ut svängarna ordentligt utan att se upp för andra så gick det så mycket bättre.
Nästa heat delade vi på för att det var det sista.. tiden går för fort när man har roligt :/   Men även då kändes det riktigt bra. Jag jobbade hojen istället för att sitta som en stel pinne och det kändes så jävla härligt!
Det var så underbart att avsluta med en bra känsla i kroppen och att jag vågade gasa lite mer. Fan vad jag skulle vilja ha crossbanan för mig själv några gånger!! ^^  
Nu längtar jag som fan tills vi ger oss ut i endurospåret!!!!
 
Jag måste tillägga att vi har världens snällaste lilla dotter som är på strålande humör när mamma och pappa kör!
 
Vi träffade en annan mamma när Adde körde som var väldigt trevlig och Alice fick träffa hennes barn som var med, Dom var 3 och 5 år. Alltid kul att träffa nya människor! Hoppas vi ses igen =)
 
 
Efter en hemsk natt med sjukt lite sömn och många sparkar i ansiktet från en sprattelmaja som drömmer mycket nu så hade jag sett fram emot att ta igen mig lite nu på förmiddagen när hon brukar sova en stund. Men så blev det icke.. fröken sov bara nån halvtimme och istället ägnar jag mig ått att kopiera upp den svenska gasgas handboken i en extra upplaga och hinka kaffe. Nån Enduro bjuder denna lördagen heller inte på då min arbetsnarkoman till kille jobbar den här lördagen också.. förstå mig rätt.. jag älskar honom för att han är ambitiös men jag vill ju ut å köra!!! haha abstinens! . nästa helg sticker han ju till paris så då blir det ingen körning alls! Men vi tänkte bege oss till crossbanan i morgon iaf.
Det innebär en del skruvande ikväll eftersom vi ska lösa problemet med reklusen och fixa så att bak bromsen tar lite bättre.

Igår var vi på forsell motor i Sollentuna och köpte mig ett nackskydd eftersom mina föräldrar ville sponsra mig med detta i 25årspresent. Jag fyller inte förrän 3e okt men min mamma ville vara säker på att jag har ett redan på söndag när jag kör.
Jag hade tänkt köpa ett Atlasskydd efter lite läsning på nätet men väl där passade det inte alls. Blev tipsad om leatt istället och efter en del provande visade det sig att jag helt enkelt fick ta junior storlek och sparade på så sätt några hundringar ;)
 Exakt det här behöver jag träna på!

Älskar att det finns en how to: video för allt!
 
 
Nästa video handlar om att ta sig över hinder, eller i detta fallet stockar. De två första skulle jag säga att jag fixar utan problem nu, men den där sista tjockisen känns som ett enormt steg.. den är ju dessutom rörlig! hua..
Det psykologiska han pratar om känner jag defenitivt igen från ridningen-- ska man hoppa med hästen så måste man fokusera efter hindret.. inte på hindret. Minsta tvekan gör dessutom hästen osäker på vad man vill. Man måste tydligt visa att man vill över hindret även om varenda cell i kroppen skriker NEEJ LÄSKIGT ahha .. Tur att motorcykeln inte behöver övertygas ^^
 
 
Sånt här ägnar jag mig åt när man längtar efter nästa körning! ^^