Det käller att möta vardagen med ett smile och vara lösningsorienterad.. ^^

Blandade ihop tiderna och missade min tid hos tandläkaren men fick genast en ny samma dag.
Ingen gubbe hemma som kan passa Alice.. hon får följa med.
Jag ser till att kasta i oss lunchen, hittar inga strumpor till Alice utom raggisar... det får gå! Hittar inga varma byxor till Alice som passar väderleken utom de hon har på sig med lite fläckar efter maten.. det får gå!!
Kommer på att barnvagen är i bilen... hinner inte packa ur den i regnet, nä vi tar bilen. Kö i parkeringshuset på grund av ombyggnadtion och lunchrusch ... p-automaten trasig.. vid fel, var god använd annan automat.. crap, får springa fram och tillbaka med Alice på höften.. shit, klockan är 10 i .. får skita i barnvagnen..Hinner med några min till godo och Världens snällaste sköterska blåser upp en rosa handske och leker med Alice utanför dörren när Tandläkaren tar röntgenbilder..
Mörby Dentalgroup är kanon! Alltid trevligt bemötande.. så glada och snälla! Kan varmt rekommendera dem!
 
Därefter passade jag på att säga upp mitt medlemsskap på gymmet eftersom jag ändå inte varit där på ett år men betalat på autogiro....   där blev det lite hett om öronen när jag skulle förklara varför inte bara en, utan två! gånger.

Nu sover lilla plutt, och jag ska nog bara vila lite efter det här racet..  men INGA hål, så ingen tandläkare på ett år om jag sköter mig! =)
 

Kommentera

Publiceras ej