Hej på er!
Det var ett tag sen jag skrev, och det är lika länge sen vi kunde köra hoj! Den gick nämligen sönder under kvällskörningen jag skrev att vi skulle på. Vi har letat och letat efter vad felet kunde vara
 
.
Andreas har slitit nere i garaget och jag och Alice har hälsat å emellanåt. Jag har sökt på nätet och frågat runt efter lösningar och efter Förgasarrengöring, ny kick, kolvbyte, och diverse kontroller så tror vi att felet kan vara membranet.. men nu har Andreas börjat jobba igen så de 2 veckorna han tog ledigt för att vi skulle kunna köra, blev det istället ingen körning alls. Men han ville ju även vara mycket med Alice, och det fick han ju ;) så helt bortkastat var det absolut inte! Men nu är tiden knapp, att hinna med vardagssysslorna och hinna ner i garaget.
Dessutom har dom mer och göra på jobbet så han kommer även jobba på helgen, så då försvinner äv körtid :(
 


Vi har följt Gotland Grand National på tv:n el svt:play och vi planerar absolut att delta själva. Eftersom vi delar hoj så funkar det nog inte så bra om motion dam sammanfaller med Andreas klass, men aja, det blir ett senare problem. Först ska vi väl prova på nått km.
Och innan dess ska vi väl få igång hojen och träna,träna,träna. Se om vi kan hoppa på nån nybörjarträning !

Andreas tjötar om att höja hojen igen eftersom den är lite tjejmodifierad. Vi är ju lika långa typ, så det borde väl inte vara några problem. Sen vill han byta till originalkopplingen men det är jag inte så positivt inställd till. Vi får väl se... nu vet ni hur det ligger till.

Har postat mitt gopro klipp på 45 min på YT se: Plaskkickan  och även lite flummiga halloweensminkningar..
tjing!
 
Enduro, GasGas, GasGas200cc,
Bara för att jag var lycklig och skrev att allt var grönt hos tandläkaren så ringde de och sa att dom hade hittat något konstigt på röntgen och jag måste tillbaka... crap! well well..

idag blir det kvällsträning på Åsätra :) men eftersom det blir mörkt tidigt och vi varken kan spåret eller har bra lysen så får vi nog köra på den upplysta crossbanan idag. Jag hoppas hinna köra lite på övningsbanan innan det blir för mörkt. Vi får väl se om vi filmar nått med gopron och hur det blir i mörkret.

Det ska bli kul att komma dit igen. så många trevliga människor!
sist vi var där så var det 3 olika män som erbjöd mig hjälp att lyfta barnvagnen upp för trappor och till läktaren när Adde körde.. det var folk som stannade och frågade hur det gick i spåret och meddelade Adde som väntade på parkeringen att jag levde ^^ haha .. det ska nog bli bra att skaffa medlemskort där! :)

Det käller att möta vardagen med ett smile och vara lösningsorienterad.. ^^

Blandade ihop tiderna och missade min tid hos tandläkaren men fick genast en ny samma dag.
Ingen gubbe hemma som kan passa Alice.. hon får följa med.
Jag ser till att kasta i oss lunchen, hittar inga strumpor till Alice utom raggisar... det får gå! Hittar inga varma byxor till Alice som passar väderleken utom de hon har på sig med lite fläckar efter maten.. det får gå!!
Kommer på att barnvagen är i bilen... hinner inte packa ur den i regnet, nä vi tar bilen. Kö i parkeringshuset på grund av ombyggnadtion och lunchrusch ... p-automaten trasig.. vid fel, var god använd annan automat.. crap, får springa fram och tillbaka med Alice på höften.. shit, klockan är 10 i .. får skita i barnvagnen..Hinner med några min till godo och Världens snällaste sköterska blåser upp en rosa handske och leker med Alice utanför dörren när Tandläkaren tar röntgenbilder..
Mörby Dentalgroup är kanon! Alltid trevligt bemötande.. så glada och snälla! Kan varmt rekommendera dem!
 
Därefter passade jag på att säga upp mitt medlemsskap på gymmet eftersom jag ändå inte varit där på ett år men betalat på autogiro....   där blev det lite hett om öronen när jag skulle förklara varför inte bara en, utan två! gånger.

Nu sover lilla plutt, och jag ska nog bara vila lite efter det här racet..  men INGA hål, så ingen tandläkare på ett år om jag sköter mig! =)