En osmaklig jämförelse, hav överseende tack.
Idag är det krig om tvättstugan där nere i källarn!
Jag tog Alice på höften och sprang ner och bokade 13-16 men såg att 7-10 just höll på att avsluta. Sprang upp och sorterade tvätt och fick med mig en kasse svart tvätt ner.. På väg till tvättstugan möter jag föregående tvättare som åtar sig en lite pratstund. Jag pusslar ner Pluttis i barnvagnen som vi har i källaren varpå jag får ett varningens finger, då föregående tvättare tror att jag ska bära barn i barnvagn upp för spiraltrapp... En högröd oduschad, orakad, stressad mamma som slåss för mitt liv för att hinna till tvättstugan insisterar på att jag ska just DIT och inte upp för trappen. Föregående tvättare banar väg, öppnar dörrar och just då kommer en konkurrent. Jag skyndar mig in i tvättstugan varpå jag hör konkurrenten få ett mobilsamtal. Jag skyndar mig att fylla maskinerna med mina katthårsfulla smutsiga strumpor och snart avslutas samtalet och jag får en fråga om min bokade tid kl 13-16. Jag svarar att jag kan flytta fram min tid tills nu, och hon säger ja visst men vi kan ju säga att jag bara kör när du är klar, säger hon och jäktar vidare. hmpf.. Jag har ju just börjat....
Mitt nästa prblem är att pluttis somnat. Vågar man jäkta ner och slänga över tvätten i tumlaren när hon sover? Vart är babyvakten när man behöver den?

I lägenheten möts jag av ett totalt bombnedslag. Det ligger prylar överallt. Men jag bestämmer mig för att sätta mig här, och skriva i bloggen. Ty en mamma behöver vila ibland.

Min morgon började betydligt bättre idag. Jag vaknade först av alla, låg och njöt lite av att få ligga kvar när gubben min fick gå upp till mbilens skramlande. Alice fortsatte att sova även när jag hörde opeln starta utanför.
Sen vaknade hon och vi kramades och busade en stund innan vi tillslut gick upp.
Min solstråle. Det är ett privilegium att vara hemma med sitt barn!
 

1 kommentarer

Annsoh

19 Nov 2014 14:06

åh jätte gullig! :D

Svar: hihi visst :D
Kickan

Kommentera

Publiceras ej