Här kommer en liten tillbakablick från i sommras när vi besökte Visingsö och åkte remmalaget med mina föräldrar!

Godmorgon! Här sitter jag med kaffemuggen i lagom högt läge för att Alice  inte ska få tag i den samtidigt som jag studerar hennes ivriga lek efter frukosten. Till och med katterna blev mätta på leverpastejssmörgåsar och ligger nu och vilar sig på fönsterbrädan. Alice varvar mellan att skramla med mitt kedjehalsband och att leta efter tidningar att riva sönder. Den nya viföräldrar tidningen ligger i farozonen och göms bakpm ryggen. Mitt öga är fortfarande lika svullet och det känns inget kul alls att behöva åka såhär till mitt nya jobb ikväll men det är bara att bita i det sura äpplet  och  vara glad för att det faktiskt går över.. 
Så med det, hoppar vi över öppna förskolan idag och pysslar med annat här hemma. Om vädret tillåter så blit det nog lekpark och promenad lite senare och sedan blir det jobb kl 16.00.
Haa de!
Idag visar jag mig inte ute. Vaknade med en enorm svullnad av vänster ögonlock idag och nej.. no domestic violence here. Det är nått skit eller vagel. Det är liksom redan tufft med ny arbetsplats och nya människor utan sånt här.. my karma! Hoppas nattssömnen gör underverk! Jag har tagit en bild men asså... näe.. den vill ni inte se!  
Jag ber till ytlighetsgudarna att jag ska få mitt normalutseende tillbaka.. jag lovar att  sluta klaga på finnar och rynkbegynnelser bara jag slipper se ut såhär! .. 
Godnatt!