å jodå hot hot hot
Vädret är så insane just nu! Det jag skrev sist om att jag och Alice skulle hålla oss inne fallerade stort! Det blev så äckligt varmt i lägenheten att vi begav oss ut. Tack och lov var det lite vind ute och vi placerade oss i skugga nere vid vattnet i lekparken med lite medhavd matsäck.
Vi träffade en annan bebis på 14 månader som kom hasandes på blöjbaken för att hälsa. Karl-Johan var det visst fick vi veta av pappan hack i häl. Snart kom Andreas från jobbet och vi möttes upp hemma. När han hunnit landa lite drog vi till Östermalm och gick en repa på Stureplan. Vi slank in på urban outfitters, där finns mycket coola grejer ^^. Sen köpte vi morsdag present och efter det alldeles vingliga på fötterna av hunger så trillade vi in på McD för en sliskig och slaffsig middag till ljudet av handtorkar från toaletten. Väl hemma konstaterade vi trotts allt att det var kul att komma ut.
Följande dag, då menat igår Lördag så soenderades förmiddagen åt att packa förnödenheter och Adde låg sideways i bilen och installerade det nya babyskyddet maxi-cosi mobi. Iväg kom vi kl 12.30 och då var vi oroliga om stolen verkligen var rätt monterad. Ringde till BigBaby i häggvik och blev lovad hjälp trots att de normalt inte gör sånt på helgerna. Jag gick in och meddelade vår ankomst och en glad och trevlig tjej följde med ut och hittade direkt anledningen till att vi tyckte att den var ranglig (stolen). Åtgärdat på mindre än 1 minut och vi återupptog resan till Köping.
Väl hos Anna och Marcus bjöds på grillade spätt, entrecote och potatissallad mm mm och vi hade en jättetrevlig eftermiddag trots regn och åska som smög sig på. Vi fortsatte kalaset i garaget när regnet föll.
Kvällen avslutades med att åka fiddy på gräsmattan och det var fett skoj!

Kommentera

Publiceras ej