Igår åkte vi hem till lägenheten för att vi skulle på 6 mån kontroll på BVC. Allt var utan anmärkning och hon har blivit hela 71cm lång vårt lilla knyte!
Resan gick bra förutom lite köande. Nu är vi åter ute på farmen och tänkte fortsätta med vårt pallbygge. Jag känner inte alls för att stöka inför midsommar i år, det blir enkelt och avslappnat och det känns jätteskönt!
Äntligen lyckades jag att söva lillskruttan för förmiddagsluren. En uppgift som just nu är nära inpå omöjlig både på dagen och kvällen. Min teori är att hon är i en utvecklingsfas nu. Man märker att hon blir ledsen om hon inte ser oss och hon vaknar ofta på nätterna igen och vill äta ofta.
Vi kompenserar med att lägga henne tidigare och kramas lite mer ♡

Igår besökte vi "hjärta till hjärta" med svägerskan. Jag fyndade en spikmatta i ny förpackning. Jag har alltid velat testa men varit lite för snål för att slå till.

Dessförinnan åt vi lunch hos mina föräldrar och Alice busade lite med morfar och undersökte hans klocka.

Mor slängde ihop en snabb lunch av det som fanns i skåpen och det blev Spaghetti med ärtor och napolitanesås fetaost och oliv för dem som gillar oliver..

Idag på otursdagen går Vätternrundan av stapeln och vi får lyckönska alla cyklister detta till trots. Vi har regn och nån vidare lust att åka till stan och trängas har man ju inte.

Vi får se vad dagen bjuder på.
Fridens!


Veckan har inneburit barnvagnspromenader, grillfester
inköp av en extra grill, pool, mm
Vi har umgåtts med vänner och familj och njutit av mat och fika i olika former.
Senast igår grillade vi med min far och bror medan morsan har åkt upp till Stockholm och bor i vår lägenhet då hon ställt upp som hundvakt åt syrrans hund.
Ikväll ska vi till Addes far och Lisa och grilla men först kommer hans mor över på en fika. Hon är ju just hemkommen från bröllopsresan och vi fick presenter igårkväll i form av ett par söta converse och en badhandduk till Alice och ett keramiskt handtvättsset till oss.
Sara fyller år idag! Grattis på din dag min gamla" partner in crime" haha ♥

Annars så försöker vi njuta så mycket det bara går av att vara på landet. Igår köpte jag rosor och vi har lite projekt på g på uteplatsen. :)