Jag har bokstavligen sadlat om lite till ett nyfunnet intresse. I mitten av sommaren skaffade vi en liten fiddy att puttra runt på. En 125cc

Det var roligt och moppeminnena kom tillbaka fort. Jag hade en reiju drac sportedition -04 .
Efter ett par varv i hästhagarna så tröttnade vi och tog oss iväg till en liten skogsslinga. Väl där märker man ganska snabbt att fjädring och dämpare slår igenom och inte alls är anpassade för terrängkörning men det var ändå kul att puttra runt i skogen. När jag sen blev erbjuden att testa en riktig endurohoj så
var jag inte sen att tacka ja. Efter några var på den så var jag fast... Nu några dagar senare och efter att ha provat på ett riktigt endurospår på 4km (halv bana) så kan jag lugnt ge utlåtandet att detta är ett intrsse som kommer att vara. Men lugna.. mitt hästintresse dör aldrig. Det här är dock en sport vi kan utöva tillsammans jag och sambon och det är en väldigt förlåtande sport att ha med sig vår lilla dotter på. Kanske låter konstigt för den som aldrig utövat mx/enduro men ofta finns det fina grönytor att hålla till på och klubbhus att värma sig eller fly undan solen. Jävligt kul var det iaf!!! där har ni mig innan jag gav mig ut i spåret. Så sjukt nervös!!! haha men det gick ju asbra! ;)

sitter ute i trädgården och beundrar min just upphängda tvätt som fladdrar i vinden. Hade Alice varit vaken hade hon kunnat underhålla sig en bra stund att titta och förundras. Hungern river o magen då jag inte försett mig själv med någon mat ännu. Jag har sett till att hästarna har vatten och Alice har fått mat, svalkat sig i sin pool och somnat gott o vagnen. Mina egna behov blir lite sidosatta när man är ensam hemma med barnet. Men jag har också njutit.
Nu ska jag fixa med mat för min andra hälft har svängt nosen hemåt. Hoppas att alla glada får njuta av vårt härliga väder en stund.

Jag får erkänna att man blir lite lat på sommaren vad gäller bloggande. Men nu när det är kasst väder och pluttis sover så passar jag på.
Den senaste tiden har jag funderat en del kring integritet på nätet och vad föräldrar är villiga att offentliggöra om sina barn. i vissa fall är det rent av skrämmande. Nån valde för några veckor sedan att lägga upp en bild på sitt barns underliv, för konsultation om rodnad, i en av Facebooks större föräldragrupper ned tusentals medlemmar. Helt förskräckligt tycker jag! Det var många som reagerade och kvinnan tog bort bilden men jag förstår inte hur man kan lägga upp nått sånt på nätet.
Jag har börjat känna en viss tveksamhet till att publicera allt och inget om mitt lilla barn på nätet. Jag försöker hitta en bra balans mellan privat och personligt. Hur resonerar ni andra föräldrar runt sånt här? lägger ni upp alla bilder och skriver om all utveckling och med och motgångar i föräldralivet? vad är lagom personligt och vad är privat tycker ni? :)

tjing tjong!