I natt blev det inte myket sömn och när jag väl sov så hade jag hemska mardrömmar. Först drömde jag att jag blev överfallen av getingar i en bil. Dom var innanför kläderna och jag kände dem krypa och surra överallt.
Nästa dröm var att Alice hade varit ute med sin morbror i skogen på promenad men kommit bort och sökandet var i full färd.. jag var otröstlig. Plötsligt började folk beklaga till mig men jag vägrade att lyssna eller ta till mig. Det framkom att gon blivit hittad i en sjö, livlös men jag vägrade lyssna. Jag körde på som vanligt och folk oroade sig att jag inte insåg vad som hänt. Men så vaknade jag av att mitt lilla knyte låg och sparkade mig i magen och i huvudet och kände en sån tacksamhet och lättnad att det bara var en dröm. Jag mådde illa över smärtan och oron i kroppen att något någonsin skulle hända min lilla tjej. Usch jag blir tårögd bara jag tänker på det..
 
 väntar på ett litet tjut och skavet från dörren som viftas fram och tillbaka när Alice ställt sig upp i sängen och vill bli hämtad. Just nu känns dom här små pauserna när hon sover fm och em så förmånliga när jag får sätta mig ner en liten stund och andas. Just nu är det verkligen full rulle här hemma.
 
Kattungarna börjar ta för sig mer och är överallt och leker med allt!  Från hushållspappersrullen till Alice nappar. Alice är ju likaså överallt och undersöker. Vilket innebär att jag konstant springer efter endera katter eller Alice och skriker nej inte den, inte där, inte så... ajabaja...  tills jag är helt slut och tar Alice på en promenad runt golfbanan så att jag får vila. Vila på promenaden Ha! Har ni hört nått så tokigt! Men det är sant! Men jag måste säga att dagarna går fortare nu och jag känner mig inte alls så ensam längre. Dessutom går jag ner i vikt stadigt just nu vilket känns jättekul!!  
Jag kan knappt bärga mig tills vi kommer igång med enduron här. Fjäderbenen ska bytas på volvon denna fredag och sen får vi se om vi måste byta bromsbelägg. Bromsslangen och småfix får vi ta i helgen och sen besikta.  Jag håller tummarna att vi får till det inom en snar framtid! 
Nu ska jag njuta av lugnet några minuter till. Tjing!
 

Kommentera

Publiceras ej