Vad är det som händer!
Morgnarna har konverterat till total kaos här hemma. Jag som inte är nån vidare morgonmänniska ogillar detta skarpt!
Igår morse vaknar jag av ett klong i elementet och kroppen reagerar så instinktivt och snabbt att jag knappt hinner vakna innan jag fångar upp min dotter från golvet som olyckligtvis vaknat när Andreas åkt mot jobbet och i full fart krupit mot kanten och ramlat ner. Jag skakade av omtumlingen i kroppen när jag satt där och omfamnade henne och konstaterade att det hade gått bra. Just nu ser jag faktiskt ingen snabb lösning på problemet eftersom vi jobbar på att få henne att sova hela natten i sin säng, men jag tar över henne i vår säng när hon vaknar och gråter. När hon står upp och skakar galler i spjälsängen så finns föga hopp om att hon ska somna om på egen hand där. Tro mig, vi har försökt.
Väl uppe efter en redig bajsblöja att ta itu med så fick hon springa runt i gåstolen när jag gjorde gröt. 3 sekunder av bristande uppmärksamhet räckte för att hon skulle få tag på vattenkaraffen på bordet och tömma ut sådär en liter över sig själv och golvet. När jag gick efter handduk i badrummet passade katterna på att sikta in sig på gröten, men med min vetskap om detta sprang jag i full fart ut från badrummet med handduken och missarna fick sig sin livs chock och ingen gröt den här morgonen.
 
Lite senare lyckas Alice dra ut en hög tidningar på golvet och i samma veva halka på dem och slå i munnen i en av pärmarna, vilet resulterade i lite blod och tårar och ett rött märke på läppen. Oh my momma heart <3
 
Denna morgon börjar till synes bra. Vi tar oss igenom frukosten utan några värre incidenter.
När jag väl släpper lös min lilla vildunge på golvet så inser jag att köksgolvet behöver sig en sväng av dammsugaren eftersom att det är fullt med kattsand och nån form av rester efter vad katterna har festat loss på under natten.
 
När jag kommer till slutet av rummet och gardinerna så hittar jag en liten surprice. Kör dammsugarens hörn i nått lite kletigt och inser att det är en hög med kattskit! 
Alice står och leker med dammsugarkroppen och tycker att det är kul när det blåser ut luft, så jag lät henne hållas och fick ta itu med den lilla högen.
 
oh, don´t you just love mornings! ^^
 
Nå.. är jag bitter för det? ICKE.. men jag var det.. i ungefär lika lång tid som det tog att städa upp DET med en nyfiken bäbis dragandes i t-shirtsryggen.. ^^
 
 
 
Fridens liljor!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej