jaha då blev det en liten tur med nya släpan. Det tog hela eftermiddagen att åka 25 mil. .. men det var det väl värt.
Fick tvätta tyget på nya bilbarnstolen efter en liten olycka på vägen. . och sen avslutade jag dagen med att titta på day after tomorrow på kanal 4 när gubbe och bebis somnat.
Nu har vi fått lite problem med hojen och medans gubben mekar så passar jag Alice som sover förmiddag i vanlig ordning.
Vi ska försöka komma iväg så fort som möjligt då jag oroar mig för vad kattungarna hittar på där hemma. Sen har vi ju lite pyssel med garaget när vi kommer hem också...

nu vaknade pluttis så nu ska vi väl se hur det går för Adde där ute.

l8er!
ahhh äntligen är allt som vanligt igen. Inga katastrofer eller andra olyckor.
Sitter och njuter av lugnet när alla sover förmiddag. Igår var vi på Big Baby och köpte ännu en bilbarnstol. Denna gången blev det en Britax. Den ska vi ha i volvon när vi ska åka på enduroträningar så att vi slipper flytta över stolen hela tiden. Jag är mycket nöjd med mitt babybuffertkonto som möjliggör såna inköp! ;) Jag lägger alltid undan hela barnbidraget vilket blir ett litet kapital ganska fort. Vi avslutade kvällen med lite mat från pawade thai takeaway. I väntan på maten blev det lite kort..


Annars så är jag så himla sugen på att komma igång med enduron. Youtubklippen går varma här på både tävlingar, tekniktips och serviceinstruktioner.
När vi precis hade köpt hojen hade vi ju några intensiva veckor och man kom in i det riktigt bra och det började bli mer och mer roligt och inte bara läskigt, nu har man tappat så mycket igen...

Men nu är det inte mycket som står ivägen. Om allt går som vi vill så är vi nog igång nu i helgen igen!!!Vad är det som händer!
Morgnarna har konverterat till total kaos här hemma. Jag som inte är nån vidare morgonmänniska ogillar detta skarpt!
Igår morse vaknar jag av ett klong i elementet och kroppen reagerar så instinktivt och snabbt att jag knappt hinner vakna innan jag fångar upp min dotter från golvet som olyckligtvis vaknat när Andreas åkt mot jobbet och i full fart krupit mot kanten och ramlat ner. Jag skakade av omtumlingen i kroppen när jag satt där och omfamnade henne och konstaterade att det hade gått bra. Just nu ser jag faktiskt ingen snabb lösning på problemet eftersom vi jobbar på att få henne att sova hela natten i sin säng, men jag tar över henne i vår säng när hon vaknar och gråter. När hon står upp och skakar galler i spjälsängen så finns föga hopp om att hon ska somna om på egen hand där. Tro mig, vi har försökt.
Väl uppe efter en redig bajsblöja att ta itu med så fick hon springa runt i gåstolen när jag gjorde gröt. 3 sekunder av bristande uppmärksamhet räckte för att hon skulle få tag på vattenkaraffen på bordet och tömma ut sådär en liter över sig själv och golvet. När jag gick efter handduk i badrummet passade katterna på att sikta in sig på gröten, men med min vetskap om detta sprang jag i full fart ut från badrummet med handduken och missarna fick sig sin livs chock och ingen gröt den här morgonen.
 
Lite senare lyckas Alice dra ut en hög tidningar på golvet och i samma veva halka på dem och slå i munnen i en av pärmarna, vilet resulterade i lite blod och tårar och ett rött märke på läppen. Oh my momma heart <3
 
Denna morgon börjar till synes bra. Vi tar oss igenom frukosten utan några värre incidenter.
När jag väl släpper lös min lilla vildunge på golvet så inser jag att köksgolvet behöver sig en sväng av dammsugaren eftersom att det är fullt med kattsand och nån form av rester efter vad katterna har festat loss på under natten.
 
När jag kommer till slutet av rummet och gardinerna så hittar jag en liten surprice. Kör dammsugarens hörn i nått lite kletigt och inser att det är en hög med kattskit! 
Alice står och leker med dammsugarkroppen och tycker att det är kul när det blåser ut luft, så jag lät henne hållas och fick ta itu med den lilla högen.
 
oh, don´t you just love mornings! ^^
 
Nå.. är jag bitter för det? ICKE.. men jag var det.. i ungefär lika lång tid som det tog att städa upp DET med en nyfiken bäbis dragandes i t-shirtsryggen.. ^^
 
 
 
Fridens liljor!